Jótállás és garancia

Amennyiben visszaküldesz egy terméket, minden esetben be kell mutatnod a vásárlást igazoló számlát. A szállítás díját neked kell állnod. A terméket 14 napon belül akkor is visszaküldheted, ha nem hibás, csak meggondoltad magad, illetve, ha elégedetlen vagy vele. Minden ilyen esetben hibátlan állapotban kell visszajuttatnod hozzánk a terméket. Ezt megteheted személyesen, előre egyeztetett időpontban, postai úton vagy futárszolgálat segítségével.
A visszaküldött termék árát és az esetleges kiszállítás normál árú díját (amennyiben indokolt: hiba vagy sérülés esetén) a termék visszaérkezésétől számítva 14 napon belül térítjük vissza.

Hibásan érkezett hozzád a termék? Sajnálattal halljuk, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy minél hamarabb kicseréljük neked. Kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a kollégáinkkal, az info@skandibaby.com e-mail címen.

Ha olyan termékkel van problémád, amelyre vonatkozik a 1 éves garancia, küldd vissza a terméket a garancialevél másolatával, és kollégáink válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.

 Garancia és vásárlás utáni szolgáltatások

Szeretnénk, hogy boldog legyél mindentől, amit a Skandibaby-nél vásárolsz. Azért, hogy bátran vásárolj, a következő garanciákat és szolgáltatásokat ajánljuk.

Ha valamilyen okból nem vagy elégedett a megvásárolt termékkel, azt 14 napon belül visszaküldheted nekünk, mi pedig kicseréljük egy másikra vagy megtérítjük az árát, ebben az esetben a számlát szükséges bemutatni.

 • Az árucsere feltételei

  A termék nem lehet használt, és eladható állapotban kell visszaküldeni az eredeti, ép csomagolásában, a rajta lévő összes címkével.

 • A garancia köréből kizárt termékek

  A következő termékekre, illetve termékcsoportokra nem vonatkozik ez a garancia:

  • ajándékutalvány
  • higiéniás eszközök, mint a piperecikkek, az alsónemű, valamint a fürdőruha
  • minden olyan áru, amely a vásárlás idején ki volt zárva a garancia köréből

  Ez a garancia csak olyan termékekre vonatkozik, amelyet a Skandibaby.com  webshopjában vásároltál, és nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket más kereskedőnél vettél.

  Ha olyan termékre szeretnéd kicserélni a megvásárolt terméket, amelynek magasabb az ára, a különbözetet ki kell fizetned.

  Abban az esetben, ha megrendelésedet PayPal rendszeren keresztül fizetted, ugyanezen rendszeren keresztül utaljuk vissza neked az összeget.

  Semmilyen felelősséget nem vállalunk azért, ha a visszaküldött áru megsérül vagy eltűnik, amennyiben postai úton küldöd vissza nekünk a terméket, gondoskodj arról, hogy a csomagbiztosítás fedezze az ilyen jellegű károkat.

 • Csere és visszavétel

  Abban az esetben, ha az áru hibásan vagy sérülten érkezett hozzád, és a Skandibaby.com futárszolgálata szállította ki, visszatérítjük neked a termék árát és a szállítási díjat. Ha viszont csak meggondoltad magad, a szállítási díjat nincs módunkban visszafizetni.

  A visszaszállítás díja a vásárlót terheli, ezt nem áll módunkban visszatéríteni.

  Amennyiben szükséged van tanácsra, mielőtt visszaküldenéd a terméket, írj az info@skandibaby.com e-mail címre.

  Ha úgy gondolod, hogy a terméket nem megfelelő állapotban vagy sérülten kaptad meg, írj az info@skandibaby.com e-mail címre, ahol munkatársaink válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 • Feltételek

  Számos termékünk mellé használati, ápolási és karbantartási útmutatót adunk. Kérjük, hogy olvasd el ezt, mielőtt elkezdenéd használni a terméket, és a későbbiekben is őrizd meg! Ahhoz, hogy érvényesíteni tudd a garanciát, szükség lesz a garancialevélre, hogy ezzel igazold azt, hogy 1 évnél nem régebben vásároltad a terméket. A termékeket a használati és karbantartási leírásnak megfelelően kell használni, abban az esetben, ha nem így történik, a garancia nem érvényes rá.

  A 1 éves garancia nem érvényes a következő termékek esetében:

  • ruhák
  • ágynemű (beleértve a matracokat is) és törölközők
  • babaszobai textilek

   

  A 1 éves garancia kizárólag gyári hibára vonatkozik, azokra a meghibásodásokra vagy sérülésekre nem, amelyek a mindennapi használat során, vagy a nem megfelelő használat következtében keletkeztek.

  Ez a garancia csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket a skandibaby.com webshopjában vásároltál. Amennyiben más kiskereskedésből származik a termék, kérjük, hogy vedd fel az adott üzlettel a kapcsolatot, mert garanciális feltételeik eltérhetnek a miénktől.

Általános rendelkezések:

Fenntartjuk a jogot arra, hogy elutasítsuk olyan termékek javítását, amelyek nincsenek megfelelő állapotban, vagy amelyeknek a javítása nem volna gazdaságos.

A 1 éves garanciaidő nem kezdődik újra, ha a terméket javítjuk vagy kicseréljük. Csere esetén az új termékre is ugyanaz a garanciaidő vonatkozik, mint az eredetire.

Ez a garancia nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket nem megfelelően vagy nem a rendeltetésüknek megfelelően használtak, vagy a Skandibaby.com webshopo kívüli személy vagy cég javította.

Amennyiben nem tudod igazolni számlával vagy garancialevéllel a termék megvételét, a SkandiBaby csapata fenntartja a jogot arra, hogy figyelembe véve a termék állapotát, eldöntse, a garancia hatálya alá tartozik-e.

 

Reklamáció

Abban az esetben, ha a garancia hatálya alá eső termékről van szó, írj egy e-mailt az info@skandibaby.com címre.

Ha postán vagy futárszolgálattal küldöd vissza a terméket, a szállítás díja téged terhel.

Amennyiben a terméket 2 évnél régebben vásároltad, igyekszünk megoldást találni a javítására.