Soha ne hagyd magad elbizonytalanítani! - mondja egy lázadó SzuperANYA

#szuperanyavagyok, anyákazanyákért, anyamisszió, anyánaklennijó, életszemlélet, hordozókendő, ISZSZ, lázadó anya, mosipelus, önbizalom -

Soha ne hagyd magad elbizonytalanítani! - mondja egy lázadó SzuperANYA

Egy igazi XXI. századi lázadó anyaprototípus vagyok. Röviden rólam 26 éves vagyok legtöbben Lillának szólítanak az anyukám néha kicsimnek hív. Sopronban élek 3 gyermekemmel a legnagyobb 35 éves szakállas, tetovált, piercinges a középső másfél éves, jelenleg dackorszakos, szőrös és nyávog, végül de nem utolsó sorban a legapróbb az én méhem legszebb gyümölcse 3 hónapos tündér hercegnő Bedics Lara Zengő. Még csak 3 hónapja vagyok igazából anyuka, de már most határozott elképzelésem van, hogy aprótalpú manómat hogy fogom nevelgetni és egyengetni az útján. Lázadónak mondom magam hiszen mosipelust használok, igény szerint szoptatok, kendőben hordozok és nem olvasom a NAGY könyvet. Megkaptam már párszor, hogy a kendőben megfullad a pici vagy, hogy ha mindig felveszem amikor sír akkor elkényeztetem és sorolhatnám naphosszat a fantasztikus tanácsokat, kioktatásokat. De kérdem én jó anya az aki hagyja sírni a kisbabáját? Ennek az apró pici lénynek a szülein kívűl nincs senkije akire számíthat, nem tud még beszélni, nem tudja elmondani mit szeretne. Ha az én lányomnak arra van szüksége, hogy 24 órából 20 órát hozzám bújva pihenjen akkor így fogok tenni. Így tudni fogja, hogy rám számíthat mindig ott leszek neki ha szüksége lesz rám, bennem megbízhat, hiszen azért hoztam erre a világra, hogy minden szeretetemet neki adjam, minden tudasomat megosszam vele és a legtöbbet ami tőlem telik megtegyem azért, hogy a legboldogabb felnőtt váljék belőle. Attól lesz valaki szuper anya, ha hallgat a saját ösztöneire és úgy neveli az apróságát ahogy nekik harmónikus. Köszönöm anyukámnak, hogy mindig a mi igényeinket tartotta szem előtt és mindent megadott amit csak tudott a számunkra, egyedül de annál erősebb szülőként helyt állt minden helyzetben. Köszönöm, hogy az anyukám és a barátnőm is vagy sőt nagyon jó nagymama is és minderre megtanítottál ha nem is tudatosan de annál hatékonyabban!

ps.: Soha ne hagyd magad elbizonytalanítani, igenis jó anya vagy és jól csinálod amit csinálsz. ❤️ 

 

Írta: Györe Lilla

Instagram oldala : Pandicorn92

 

 A cikk a SkandiBaby Blog #SzuperAnyaVagyok kampányának keretében jelent meg: 

szuper anya vagyok kampány skandibaby

ha Te is szívesen csatlakoznál a kampányunkhoz, tennél az Anyák mindennapjainak szebbé varázslásában, az anyákkal szembeni előítéletek lebontásáért: olvasd el a felhívásunkat, és küldj nekünk egy bejegyzést #SzuperAnyaVagyok témában. 
 
Olvasd el a többi Édesanya cikkét is a SkandiBaby Blog-on!

szuper anya vagyok kampány az anyák elleni ítélkezés lebontásáért skandibaby

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak