SkandiBabyk születtek - de mégis, hány baba lakott a pocakban?!

baba, dánpapa, hármasikrek, nagycsalád, norvégmama, pici baba, skandianyu, skandibaby -

SkandiBabyk születtek - de mégis, hány baba lakott a pocakban?!

SkandiBabyk születtek a minap Dániában, méghozzá hármasikrek! 

Maria, a 36 éves norvég mama Dániában él dán férjével, Andersszel. Várandósságáról rendszeresen posztolt. Eleinte csak azért, hogy a Norvégiában élő családtagok is követhessék a terhesség fejlődését. A pocakjának növekedésére egyre nagyobb figyelem szegeződött, mely a terhesség - és a pocakméret - 33. hetén ugrásszerű növekedésnek indult. Maria videóit és bejegyzéseit elkezdte a brit The Sun és a német The Bild is közölni. 

A norvég vg.no-nak adott interjújában Maria elmondta, teljesen megdöbbent, amikor az első vizsgálatok egyikén az orvos ikerterhességről tájékoztatta, hiszen nem volt korábban iker a családban.

Az utolsó, pocakos fotóját 10-én posztolta azzal a kommenttel, hogy úgy érzi néha, mintha mindjárt leesne a hasa. Az ágyból való felkelés és megfordulás sem ment egyszerűen. Az utóbbi hetekben a kezével kellett emelnie a hatalmas súlyt. 

A két kislány és egy kisfiú baba természetes úton fogant, és programozott császárral szeptember 12-én születtek meg.

Iben - 1850 g, 48 cm
Filip - 2070 g, 48 cm
Agnes - 2335 g, 47 cm

Cuki baba fotókban pedig még egészen biztos bővelkedni fogunk! Maria a posztok folytatását tervezi - immáron a három bébivel és a két éves nagytesóval. <3 

 

Forrás:https://www.instagram.com/triplets_of_copenhagen/
vg.no

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak