Könyvajánló - Büfik és Bukások, Herczeg Zsolt könyve SzuperApaságról és a csendes Apa forradalomról

apa, Apaság, Büfik és Bukások, csendes apa forradalom, Herczeg Zsolt, Könyvajánló, szuperapa -

Könyvajánló - Büfik és Bukások, Herczeg Zsolt könyve SzuperApaságról és a csendes Apa forradalomról

A Büfik és Bukások legtöbb sora kő kemény kritika, humorba bújtatott ,,savazás” a mai szülők környezetének, görbe tükör a társadalmi elvárások rendszerének.

Jó olvasni, szülőként és jó olvasni leendő szülőként. Tömény humor-bonbon, mint tudjuk a nevetés a legjobb gyógyír. És tényleg. Zsolt feldobja az összes meredek témát az anyasággal, apasággal, szülővé válással kapcsolatban és a végén robbantja a poént. És igen, mi magunk, az olvasók, mielőtt megfeszülnénk teljesen -  ahogy elkezdünk gondolkozni a helyesnek vélt szülés folyamatán, a helyesnek vélt negédes kérdésekre adott helyes válaszokon - felszabadító kuncogásban törünk ki, kicsit nyalogatva saját sebeinket, hiszen valljuk be, mi is találkoztunk már nem egy maró -ítélkezéssel teli – megjegyzéssel, jó tanáccsal vagy akár kérdéssel. Olyannal, ami a lelkünk legmélyére hatol. Hát az ilyen sebekre is gyógyír a Büfik és Bukások.

Leendő szülőknek pedig szíverősítő: fényt gyújt a szülői felelősségről és terhekről szóló rém-mesék világában, megmutatja hogy lehet ezt így is, kalandként, társként.

Herczeg Zsolttal készült interjúnkat hamarosan olvashatjátok majd a SkandiBaby Blogon, addigis tartsatok ki! 

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak