Kitől lettem SzuperAnya ?

anya blogger, anyablogger, anyagondolatok, anyai szeretet, anyamisszió, anyaság, szülővé formálódás, szuper anya, szuper anya vagyok, szuperanyavagy -

Kitől lettem SzuperAnya ?

 Anya nézd ! Nem tud bemenni a vonat az alagútba ! Gyere,segíts ! Kiabál kétségbeesetten Zsombi az én négyévesem. Dobom is el a kezemben lévő dolgokat és rohanok megnézni mi történt. Leülök mellé a kanapéra és következik legalább 30 perc google maps. Az utunk ma Portugáliába visz. Nem,nem,sajnos nem ott élünk és még a valós útiterveink között sem szerepel. Akkor mégis miért nézegetjük a térképet ráadásul egy vonatsín mentén ?! A válasz maga Zsombi.  Imádja a térképeket és a vonatokat. Ezt a kettőt ötvözve mostanság az egyik időtöltésünk,hogy Portugál vasútvonalakat nézünk. Gondolom most sok olvasó próbálja értelmezni miről is írok ?!  Ez hiszi magát  szuperanyának ? Igen.

Ha van valami amit kedvel a gyerekem akkor azt én is megkedvelem. Sőt, beszállok én is a buliba legyen szó homokozásról, bújócskázásról, kisautózásról vagy éppen térképnézegetésről. Aktív részesévé válok az életének úgy, hogy közben én is jól érzem magam.  Ő tanított meg arra, hogy ez a világ nemcsak az aminek látszik.  Most már látom a rendetlenségben a rendet, a semmiben a mindent és a fekete-fehérben a színest. Tudom,hogy mi a fontos és mi az amivel semmiképp nem kell törődnöm.

Anyukák,Apukák ne féljetek újra gyereknek lenni. Másszatok fel arra a fára, csússzatok le azon a csúszdán, ugorjatok bele abba a pocsolyába és nevessetek azon, hogy valaki pukizott egyet. Igen, engem már néztek dilisnek a szomszédok mert a szakadó esőben táncoltunk a teraszon vagy mert hazafelé versenyt futottunk a saroktól a kapuig.

Az én Zsombim egy szupergyerek, aki szuperanyává tett. 

 

Eredetileg egy sima baba-mama blognak,naplónak készült a Zsombival a világ. Közben egyedülálló lettem, Zsombi 4 éves lett és autizmus spektrum zavarral diagnosztizálták. Jelenleg a blog a küzdelmünkről de főleg a sikereinkről szól !  

Szerző: A Zsombival a világ blog szerzője

Blog címe: zsombivalavilag.blogspot.com

E-mail: zsombivalavilag@blogspot.com    

Facebook: https://www.facebook.com/Zsombivalavilag/

 

A cikk a SkandiBaby Blog #SzuperAnyaVagyok kampányának keretében jelent meg: 

szuper anya vagyok kampány skandibaby

ha Te is szívesen csatlakoznál a kampányunkhoz, tennél az Anyák mindennapjainak szebbé varázslásában, az anyákkal szembeni előítéletek lebontásáért: olvasd el a felhívásunkat, és küldj nekünk egy bejegyzést #SzuperAnyaVagyok témában. 
 
Olvasd el a többi Édesanya cikkét is a SkandiBaby Blog-on!

szuper anya vagyok kampány az anyák elleni ítélkezés lebontásáért skandibaby

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak