Anya bloggereket keresünk! - SzuperAnyaVagyok

anya blogger, anya influencer, blogger, blogger munka, influencer, játék, jelentkezés, kampány, nyeremény, szuperanyavagyok -

Anya bloggereket keresünk! - SzuperAnyaVagyok

Jelentkezz kampányunkba és tegyük jobbá együtt sok ezer édesanya mindennapjait!

Talán az anyákkal szemben létezik a legtöbb társadalmi elvárás és a legnagyobb ítélkezési hajlam. Szerinted is így van? 

Tegyünk együtt a változásért! Segítsük mi anyák, az anyákat! Döntsünk le együtt tabukat! Merjük megosztani egymással, hogy a nehéz pillanatok mellett  IGENIS vannak pillanatok, mikor JÁR, hogy megveregessük legalább a saját vállunkat, hogy büszkén kihúzzuk magunkat és azt érezzük, hogy: #SzuperAnyaVagyok!


Hogy mi a célunk és miért?

Mi hisszük, hogy a jó példa ragadós, és hisszük, hogy a pozitív gondolatok és a pozitív szemlélet is ragadós. Merjünk utat mutatni, saját példánkkal. Merjük néha kihúzni magunkat, hogy ezt most IGENIS jól csináltam; és inspiráljunk erre másokat is. A ,,jól" nem kell, hogy tökéletes legyen...sőt. Szakítsunk az örökkön-örökké emésztő gondolattal, hogy ,,vajon elég jó anya vagyok?" ,,vajon ezt most rosszul csinálom?"! Fordítsuk meg a gondolatmenetet és egyszerűen ,,kiáltsuk" a nagyvilágba: #SzuperAnyaVagyok ! Higgyük el magunknak, hogy a belső megérzéseink, a saját utunk a mi saját utunk; a nekem helyes út! Inspiráljunk ezzel pedig minden anyát magunk körül.

Tegyünk minél többen egy-egy kis lépést, hogy változzunk és változtatni tudjunk és minden anya higgye el magáról: ő egy csodálatos kisgyermek szuper anyukája, szuper erővel megáldva! 

 Légy tevékeny részese #SzuperAnyaVagyok kampányunknak!

kismama és anyabloggereket keresünk a skandibaby szuper anya vagyok kampányához

LELKES ANYÁKAT KERESÜNK!

A #SzuperAnyaVagyok kampányról:

Ismered a #SzuperAnyaVagyok kampányunkat? A célunk, hogy magabiztosságot és önbizalmat adjunk minden anyukának. Segítsünk nekik kimondani: #SzuperAnyaVagyok ! Támogassuk anya társainkat abban, hogy tudják: bármit is tesznek, ők mindig jó anyák. 

Szeretnénk, ha mi anyák együtt tennénk egymásért. Ha valóban kicsit jobbá tennénk az anyák mindennapjait.

Hiszünk benne, hogy egy-egy kedves üzenet, egy-egy megérintő, személyes történet erőt ad a legtöbb kihívást, állandó 0-24-es készenlétet jelentő napokon is. 

Hogyan vehetek részt a kampányban?

Írj nekünk egy rövid (vagy akár hosszú) bejegyzést, képanyaggal (lehet fotó vagy videó). Szabadon választott a forma, terjedelem, a lényeg, hogy légy kreatív és mondanivalód illeszkedjen a témakörbe. Lehet ez saját történet, idézet, bármi...

A blogbejegyzésben ne felejtsd el röviden megosztani a legfontosabb infókat saját blogodról és elérhetőségeidet, így biztos lehetsz benne, hogy a blogunkat olvasó anyukák megismernek majd Téged és tevékenységedet!
Vagy csak simán írd meg az Instagram/Facebook oldalad elérhetőségét, amennyiben nyílt oldalakról van szó! ;) 

Néhány ötlet a témát illetően:

szuperanyavagy anyablogger kerestetik skandibaby
 • Mesélj nekünk arról, mi segít Neked abban, hogy, ki merd mondani: #SzuperAnyaVagyok !
 • Adj át egy történetet, mely másoknak is erőt ad, vagy csak mosolyt csal az arcára!
 • Vágj bele egy személyes kihívásba, a #SzuperAnyaVagyok témában és írj nekünk róla, inspirálj másokat is!
 • Mesélj el egy esetet, amikor Te tettél valamit, hogy mosolyt csalj egy másik anyuka arcára, egy kedves, biztató mondattal, gondolattal!
 • Írj egy listát, szerinted mit lehet tenni a mindennapokban azért, hogy egy anyuka önbizalommal telten, boldogan és humorral fűszerezve élje meg az anyaságát.

Csak akkor vehetek részt a kampányban, ha blogger vagy influencer vagyok?

A kampányban bárki részt vehet, aki szeretne és megküldi a részvételhez szükséges tartalmat az info@skandibaby.com e-mail címre.

szülő blog anya és kismama bloggereket keresünk baba ruha kampányhoz

Mit kell tehát tenned?:

 1. Küldd meg nekünk az általad írt szöveget, képanyaggal együtt az info@skandibaby.com e-mail címre (SzuperAnyaVagyok - tárggyal). Fontos, hogy küldj mellé legalább egy jó felbontású képet, amivel feltölthetjük a social media felületeinkre is a cikket.
 2. Mi feltöltjük a SkandiBaby blog oldalára a cikked (videó bejegyzésed, stb..), majd a Facebook és Instagram oldalunkon is megosztjuk - megjelölve az általad kért elérhetőségeidet.
 3. Az összességében legtöbb like-ot kapó blog bejegyzés írójával 2019-ben együttműködést szeretnénk kötni a SkandiBaby kollekciójának promóciójára 3 hónap időtartamra, összesen (minimum) 100.000 forint értékben. A 100.000 forintból 50 000 forint értékben termékeket adunk ajándékba, melyekkel el fogod tudni készíteni a promóciós megjelenéseket.

Meddig tart a kampány?

A játék 2018. november 5-én kezdődik és 2019 február 15-ig tart.

Az utolsó posztokat január 15-ig fogadjuk.

 

Mit nyerhetsz?

 • Az első és legfontosabb, hogy a kezdeményezés valódi célja a figyelemfelhívás, tehát nem a nyereményjáték. Szeretnénk, ha segítenétek minél több anyukának mosolyt csalni az arcára. Hidd el, ha azonosulsz a kampány céljával, egy kicsit Neked is szebb lesz minden napod :)
 • A legtöbb like-ot kapó blog bejegyzés írójával 2019 tavaszán együttműködést szeretnénk kötni a SkandiBaby kollekciójának promóciójára 3 hónap időtartamra, összesen (minimum) 100.000 forint értékben.
 • Minden posztot beküldő anyukának #SzuperAnyaVagyok hátizsákot küldünk ajándékba.
 •  Több ezres elérést biztosítunk az általad megírt bejegyzésnek, mely tartalmazza elérhetőségeidet is, így sok-sok új követőre tehetsz majd szert.
 • Nem beszélve az élményről, hogy részt vehetsz sok ezer anyuka mindennapjainak szebbé tételében

És az apróbetű:

Az utolsó poszt megjelenítése február 1-én lesz, így még az utolsó poszt írójának is van 2 hete a szükséges like-ok begyűjtésére. 

A FB és insta bejegyzés alatt megjelenő like-okat összeadjuk, hozzászámoljuk a skandibaby.com oldalon megjelenő kedveléseket és így számoljuk ki majd a végső like számokat. (Print screen felvételeket készítünk a lezáráskor.)

Csak és kizárólag a SkandiBaby felhasználó által megosztott poszt-okra érkezett like-ok száma számít bele a végeredménybe.

Lépések: 

 1. Megküldöd nekünk e-mailben az általad készített tartalmat, kép, és/vagy videó anyaggal együtt az info@skandibaby.com e-mail címre.
 2. Mi feltöltjük azt a skandibaby.com Blog oldalára. (Amennyiben videót küldesz, azt a skandibaby.com youtube csatornájára töltjük fel és úgy illesztjük be a SkandiBaby Blog-ra.)
 3. A bejegyzésed rövid kivonatát, a SkandiBaby blog bejegyzésed linkjével ellátva feltöltjük www.facebook.com/skandibaby oldal #SzuperAnyaVagyok albumjába.
 4. Az albumban található fényképre megkezdheted a like-ok gyűjtését, megosztásokkal, ezzel párhuzamosan mi is megosztjuk majd azt egy alkalommal a FB oldalunkon, és egy alkalommal az insta oldalunkon is.
 5. 2019. február 15-én  este 8 órakor lezárjuk a szavazást, és összesítjük a felületeken szerzett like-okat (blogbejegyzés alatt; FB poszt, Instagram poszt, a #szuperanyavagyok kampány FB albumának fényképe)

A kampányban való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy

 • a skandibaby.com weboldalunkon,
 • a www.facebook.com/skandibaby oldalunkon,
 • az  instagram.com/skandibaby oldalunkon,
 • illetve a www.youtube.com/skandibaby csatornánkon

megjelenítsük az általad e-mailen az info@skandibaby.com címre megküldött szöveges, képi illetve hang anyagot valamint az általad megadott elérhetőségedet (pl.: weboldal és/vagy FB és Intsa oldalad).

A kampányban való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy a SkandiBaby Csapata az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően használja az általad megadott adatokat.

Néhány plussz szabály: 

Szeretettel fogadunk több bejegyzést is egy anya bloggertől, viszont a posztok egyenként indulnak a ,,versenyben".

Megosztani ér a posztodat különböző felületeken, mások segítségét is igénybe veheted a megosztásokban.

További apróbetűket itt találsz:

Szabályzat

 

 

 

 


1 hozzászólás

 • BÀLVÀNYKÕVI KLAUDIA

  Szeretnèk szuper anya lenniJò anya lenni!

Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak