Egy évesek lettünk! - Nyerj 100% merinói gyapjú takarót és egy mesés nárcisz csokrot

húsvét, merinói gyapjú, nyereményjáték, pihe-puha, skandináv életmód -

Egy évesek lettünk! - Nyerj 100% merinói gyapjú takarót és egy mesés nárcisz csokrot

Itt a húsvét, no megáprilis elsejével a SkandiBaby  e l s ő születésnapja. Ez nem holmi áprilisi tréfa, bár mi magunk is meglepődve állunk a tény előtt, mennyi csoda történt velünk az elmúlt 12 hónapban. Ezért úgy gondoltuk, hálánk jeléül valami igazán különlegessel szeretnénk Titeket meglepni. 

Itt a lehetőség, hogy megnyerd a 100% merinói gyapjúból készült, világoskék pihe-puha takarót, melynek értéke több, mint 28000 Ft, valamint egy mesés nárcisz csokrot az Endorpine Flowers felajánlásával.

Nem kell mást tenned, mint kedvelni a SkandiBaby és az Endorphine Flowers facebook oldalát, valamint a nyereményjátékot meghirdető poszt alatt megjelölni a számodra legszuperebb anyát, édesanyát, nagymamát, szupernagyit.

A játék 2018. április 9. éjfélig tart. Sorsolás április 10-én! :) 

A nyertest élő bejelentkezés során sorsoljuk ki.

És hogy miért az Endorphine Flowers? A válasz nagyon egyszerű: végre egy gyermekbarát virágüzlet, ahol a kicsik megszaglászhatják a virágokat, megismerhetik az egyes virágok és különféle színük jelentését, mondanivalóját. Ráadásul a gyerkőccel érkező vásárlók 5% kedvezményben részesülnek! 

 

 

 

merinói gyapjú baba takaró mély alvás titka miért nem alszik hány órát kell aludni gyerek skandináv gyerek nevelés mozgásfejlődés szoptatás anyatej pizsama hálózsák

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak