Hiszek abban, hogy a gyerekeknek csak feltétel nélküli szeretetre, odaadásra, figyelemre van szükségük

#szuperanyavagyok, anyákazanyákért, anyamisszió, babawellness, bloggeranya, fitanya, szeretet, szuperanya, szuperanyavagy -

Hiszek abban, hogy a gyerekeknek csak feltétel nélküli szeretetre, odaadásra, figyelemre van szükségük

Mit adhatsz gyermekednek útravalóként és ajándékként az életben, ha a sport szeretetére neveled?
Lukáts Edina vagyok, a Babawellness blog megálmodója, a 10 hónapos kislányom, Zoé boldog anyukája és #szuperanya:)
Hosszú út áll mögöttem, mielőtt a fitness és egészséges életmód világában edzőként a hormonális elhízással, baba-mama tornákkal és egy igazi bababarát fitness koncepcióval kezdtem volna el foglalkozni.
Kislányom születése után szeretettem volna újra úgy formába lendülni, hogy vele a minőségi pillanatokat, a közös játékidőt semmiképpen sem hanyagolom el, ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha hasonló érdeklődésű anyukák, kisgyermek családok számára készítenék bejegyzéseket, videókat, babás anyagokat?
Hogyan lehet összekötni a kellemes és hasznos időtöltést otthon, a szabad levegőn, miközben gyermekünknek is igazi példát mutatunk, s az egészségre, fittségre neveljük, hiszen a babák leginkább a szülő másolásából, a körülöttük élő környezetből tanulnak a leggyorsabban!
Azóta személyre szabott életmód, táplálkozási és edzéstervezéssel is bővült a Babawellness blog portfóliója.
Már várandósság alatt is fontosnak tartottam, hogy megfelelő testmozgással, meditációval és kismama tornával készüljek fel közös életünk teljesen új időszakára, ami mind a babának, az ő egészségének, jólétének szempontjából is előnyös volt, illetve segített nekem is minél gyorsabban felépülnöm a szülés után. 
Néhány hónapos volt Zoé, amikor a környéken a nyári jó időben baba-mama tornákat kezdtünk el tartani együtt. Öröm volt látni, ahogy a többi babával együtt játszik, fejlődik, kinyílik a világ előtte. Büszkén mondhatom, hogy talán ennek is köszönhető, hogy nem csak a rokonokkal, de távolabbi ismerősök felé is nyitott, barátságos, vidám baba. 9 hónaposan felállt, 10 hónaposan már mellettem ,,táncolt" a közös edzéseink alkalmával!
Együtt elkezdtünk torna videókat is forgatni, itt épp ő tornázik, a másik videón pedig én igyekszem formába hozni magamat:
#Szuperanyavagyok, mert szívügyemnek tekintem, hogy a sporttal, az egészséges életmódra, fittségre, kiegyensúlyozottságra történő neveléssel egy stresszmentesebb, nyugodtabb, boldogabb gyermekkort varázsolhatok a babák és a családok, szülők életébe is. Nem egy anyuka vendégemet sikerült már kizökkenteni a depresszióból, magányból a sporttal és annak közösségformáló erejével!
Hiszek abban, hogy a gyerekeknek csak feltétel nélküli szeretetre, odaadásra, figyelemre van szükségük, melyet akár egy közös babás, anyukás mozgásfejlesztő, frissítő, testedző programmal is megteremthetünk.
Ha szimpatikusnak tartod gondolataimat és azt, amit a Babawellness csatorna, blog képvisel, akkor csatlakozz az oldal követőihez és mutass példák a kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Ne feledd, álomalak, jó közérzet anyának és apának, boldogság, szórakozás egyúttal a babának!
A cikket írta: Lukáts Edina
Kövesd Edinát és Babawellness oldalát Instagramon és Facebookon!

Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak