Családbarát speciality kávézó Budapest szívében

babamama, belváros, belvárosi közösségi tér, családbarát, csörgő, év közösségi tere, gumi, hevea, hygge, kávézó, kiselefánt, mentes süti, skandibaby, speciality, speciality coffee, szuperanyavagyok -

Családbarát speciality kávézó Budapest szívében

Nagyon örülünk, hogy elsőkként oszthatjuk meg az általunk is várva várt hírt: megnyitott a Belvárosi Közösségi Tér családbarát kávézója. 

Egy igazán minőségi hellyel bővült azon (sajnos még mindig csekély számú) helyek köre, ahova szülőként kisgyerekkel nyugodt szívvel be lehet térni egy kávé/limonádé-szopi-peluscsere kombinációra, és ahol minden a gyerekekért és a szülőkért van. 

A nyitást a SkandiBaby csapata azért is várta , mert itt Ti is találkozhattok a SkandiBabys játékokkal, kiegészítőkkel, így például a Kiselefánttal, a Slaep csörgőkkel és a Hevea alátétekkel. 

 

A kávézó a Belvárosi Közösségi Térben kapott otthont. Talán ismerősen cseng a hely neve, hiszen nemrégiben nyerte el az év közösségi tere címet. Mivel egy Belvárosi (V. kerületi) intézményről van szó, a kerület lakói vehetnek részt a BKT programokon, azonban a kávézó mindenki számára nyitott. 
Peluscserére és meghitt szoptatáshoz külön baba-mama szoba áll rendelkezésre, emellett a mosdók abszolút gyerekbarát felszereltségűek. 

A sok minőségi játék alap, de van adamo hinta, matatófal, számtalan mesekönyv. A kávézó kínálata miatt sem kell aggódni. "Mentes" és egészséges sütemények, szendvicsek, péksütemények, házi rétes várja a kicsiket és nagyokat, a legkisebbeket pedig gyümölcspüré és bébiétel. A kávé és matcha latte pedig valami MENNYEI. A kedves üzenetek a kávéscsészén és tányérokon csak tovább emelik a hely kedvességét, otthonosságát. Egy igazi kávézó csupa hygge-vel -ahogy a skandinávok mondanák.

 

A kávézót itt találjátok: 1051 Budapest, Mérleg utca 9., belső udvara  A kapucsengőn pedig csöngessetek a Belvárosi Közösségi Térhez!
(A kávézó ugyan mindenki számára nyitott, de a ház lakói miatt a kapu zárt.)

Nyitva: hétköznap 09:00-19:00

Tipp: egyaránt érkezhettek hordozóval vagy babakocsival. A ház udvara biztonságos és tágas, így a babakocsit nyugodt szívvel kint tudjátok hagyni a pihenő idejére. 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak