Bogi vagyok, 18 éves. - SzuperAnya SzuperGyerek

#szuperanyavagyok, anyákazanyákért, anyamisszió, egyedül, szuperanyavagy -

Bogi vagyok, 18 éves. - SzuperAnya SzuperGyerek

Bogi vagyok, 18 éves. Sokak számára meghökkentő, és kevesebbek számára teljesen normális az, hogy ennyi idősen Anya vagyok.  
1 évvel és 3 hónappal tekerném vissza az időt. Ekkor derült ki, hogy várandós vagyok. Egy mérgező kapcsolatban voltam, ami igazán csak ennek a hírnek a láttán derült ki. Aznap bántott először. Megígérte, hogy többet nem fordul elő, és én hittem neki. Naívan a következő 3 alkalommal is hittem neki annyira elvakított a tudat, hogy ő a gyermekem apja. Január 10-én annyira megvert, (4 hónapos terhesen) hogy mentő vitt el. A rendőrök persze nem tehettek semmit.

Én haza költöztem rögtön másnap reggel, és változtattam az életemen kb. 1 hét önsajnálat után.

Kitanultam egy olyan szakmát, ahol másokon segíthetek. És persze eldöntöttem, hogy én leszek a LEGSZUPEREBB ANYA! Májusig dolgoztam is. Júniusban életet adtam a lányomnak, akit azóta is a legjobb döntésnek tartok. Hogy mitől érzem Szuper anyának magam? A lányom, és vadidegen emberek pozitív megerősítésétől amikor hordozókendőben jövünk-megyünk, meg mikor megtapogatják a mosható pelenkáinkat és ahelyett, hogy hülyének néznek, megköszönik hogy helyettük is figyelek a környezetünkre. A hétköznapok elég kaotikusan alakulnak mert össze kell egyeztetnem a munkát a tanulással, gyerekkel és a minket körülvevő kitartóan segítő családommal és a kis kézműves ékszereink készítésével.
Igyekszem a szabad perceket a lányommal tölteni mint a legtöbb anya. Persze előfordul, hogy besokall az ember lánya és menekülne DE mi SzuperAnyák ezen is túllendülünk, a SzuperGyerekeinkkel. :D

 

Szerző: Boglárka (FB oldala)

 

 A cikk a SkandiBaby Blog #SzuperAnyaVagyok kampányának keretében jelent meg: 

szuper anya vagyok kampány skandibaby

ha Te is szívesen csatlakoznál a kampányunkhoz, tennél az Anyák mindennapjainak szebbé varázslásában, az anyákkal szembeni előítéletek lebontásáért: olvasd el a felhívásunkat, és küldj nekünk egy bejegyzést #SzuperAnyaVagyok témában. 
 
Olvasd el a többi Édesanya cikkét is a SkandiBaby Blog-on!

szuper anya vagyok kampány az anyák elleni ítélkezés lebontásáért skandibaby

 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak