Anyák Napja 2019

#szuperanyavagyok, ajándék, anya, anya nap, anyák napja, babahordozás, csomagolásmentes, csomagolasmentes.hu, ezer család énekel, ficsak, hordozás, hordozási tanácsadás, Ligeti Bolt, ringató, szombat, zerowaste -

Anyák Napja 2019

A skandinávoknál mindig különösen fontos téma az időjárás. Nálunk, magyaroknál úgy érzem az ünnepnapok és szabadnapok azok, amikor igazán foglalkoztat minket a téma. Mint most, hiszen a hétvégén van anyák napja. 

Ennek apropóján két - nem szabadtéri- programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a szombati napra, hiszen vasárnap mindenki az anyukáját, nagymamáját köszönti, és nem utolsó sorban minden #SzuperAnyának is jár a köszöntés!

 

Ha már sajnos rossz idő van kilátásban, két esővédett programra szeretnénk a figyelmeteket felhívni.

Ezer család énekel, 10:00-13:00

Szombaton délelőtt 10 órától rendezi meg a Ringató és FICSAK közös szervezésében az "Ezer család énekel" anyák napi ringatót, melynek ezúttal a Millenárison a Nemzeti Táncszínház ad otthont. 

A közös éneklés mellett a Kolompos együttes ad koncertet. Emellett még tombola és ajándékok várják a résztvevőket. A zenélés, éneklés mellett lesz babahordozási tanácsadás, játszósarok, kézműveskedés és Ringató könyvek vására. 

 

Anyák napi meglepetés a SkandiBabytől a csomagolásmentes Ligeti Boltokban - szombat 9:00-14:00

A SkandiBaby és a Ligeti Boltok közös szervezésében az az első 5-5 anyuka vásárló, aki fizetéskor elmondja a SKANDIBABY jelszót, ajándék zerowaste #SzuperAnyaVagyok hátit kap ajándékba, melyben haza is viheti a csomagolásmentes boltban vásárolt termékeit. 

Mindkét Ligeti bolt gyerek barát, hiszen a boltban van gyermeksarok, konyhával, játékokkal, játszószőnyeggel. Szóval amíg az anyuka, apuka méreget, vásárol, addig a kicsik is jól elvannak és szinte haza sem akarnak menni. :) Ezt saját tapasztalat szerint is alá tudom támasztani. 

A boltok ugyan pár lépcsőfokkal közelíthetőek meg, de a kedves személyzet segít mindenben, így babakocsival is elérhető mindkét üzlet.

A két bolt címe:

  • Ligeti Bolt "Móricz" (XI.kerület) 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 14.
  • Ligeti Bolt "Nyugati" (XIII. kerület) 1132 Budapest, Katona József utca 9-11.

 

Várunk Benneteket! 

Legyen csodaszép hétvégétek, és valóban boldog ANYA napotok! 


Hozzászólok

Kérjük légy egy kis türelemmel, míg adminisztrátoraink megjelenítik hozzászólásodat!

Kulcsszavak